Analysis & diagnostics

De resultaten kunnen grafisch worden weergegeven of als data in tabellen. Men kan automatische rapportages laten genereren waarvan men de layout zelf kan bepalen.

Deze rapportages kunnen automatisch worden verstuurd naar een willekeurig e-mail adres in PDF  en Exel format. Men hoeft dus niet meer naar de meetplaatsen toe om de data te verzamelen. Drempelwaarden kunnen worden ingesteld, waarboven automatisch een alarm wordt verzonden via SMS of e-mail. Alle gemeten waarden kunnen verder eenvoudig worden bewerkt via bijvoorbeeld Excel.

Push data systeem
Aangezien wij werken met een zogenaamd Push data systeem hoeft u bij het uitlezen van de data zelf geen software te installeren. Het geeft tevens de mogelijkheid om zelf automatisch rapporten te laten genereren en zelfs de data automatisch op een kaart te laten plotten. Via het ingebouwde GPS systeem worden uw meetpunten direct via Google Earth zichtbaar als u inlogt op onze server. Wij verzorgen automatisch de back-ups en bewaren de data standaard 1 jaar.

Data registratie
Voor data registratie passen we de ABC-Monitoring Box 4 toe (onderdeel van het ABC Aurolex Monitoring Systeem). Deze box met legio mogelijkheden is voorzien van een intern modem en is geheel ‘plug and play’. De gemeten waarden worden direct opgeslagen in een database die via Internet te raadplegen is. Dit geeft de mogelijkheid om de resultaten online te bekijken via Internet. De ABC-Monitoring Box 4 kan aan bijna alle voorhanden sensoren worden aangesloten. Enkele voorbeelden zijn geluidsmeters, trillingsmeters, vochtigheidmeters, temperatuurmeters, lichtmeters, inclinometers, scheurmeters en trekmeters.

Voorbeeld Analyse geluidspectrum grafisch